Termelés a legmagasabb színvonalon

  • „Egylépéses” poliuretán öntés folyamata csonkos hengerekhez: a savnak nincs lehetősége behatolni a burkolat alá a varratokon és az összeillesztéseken keresztül.Eredménye: csökkenti az állásidőt és védi a fémtestet.
  • Tiszta és stabil élek az összes felületprofilon.

Testreszabott lépések a folyamatban

Az autóipar igényei az utóbbi években drasztikusan magasabb követelményeket támasztottak a hidegen hengerelt acél minőségében.

A BöttcherTec termékcsalád a folyamat minden lépését lefedi. Például a zsírtalanító kádakban forgó préshengerekhez és a bevonó egység felhordóhengereinél használt 70-90 Shore A keménységű (felhordó hengerek esetében 40 Shore A-tól felfelé) gumibevonatok kialakításakor figyelembe vettük az önök gépjeinek kialakítását, hengereink állíthatók, hogy megfeleljenek a gépek korának, kialakításának és állapotának. Ugyanez vonatkozik minden szállítási és formázási folyamatra és gépre: Speciális anyagokat kínálunk az S-hengerekhez, a vezető-, nyomó- és feszítőhengerekhez, valamint tekercseléshez, vágáshoz és bemetszéshez használt berendezésekhez.

Speciális alapanyagok minden egyes lépéshez

  • Kiváló vegyi ellenállás minden típusú olajjal, zsírtalanító és pácoló oldattal szemben (még agresszív savas közegekben is); nincs időelőtti felkeményedés vagy repedezés.
  • Hőmérséklet ellenállóság akár 200°C-ig, szükség esetén akár magasabb hőmérsékletig is.
  • A kiváló mechanikai tulajdonságok megakadályozzák az élbevágást és a többlépcsős pácolás, valamint a bevonó sor szennyeződését a tekercsen maradó oldattal.

Hosszú életű hengerek

  • A henger hosszú ideig megtartja mechanikai és dinamikus tulajdonságait.
  • Jó ellenállás élbevágás és csíkozódás ellen.
  • Maximális üzemidő és minimális karbantartási költség.

Böttcher Hungária Zrt.

HU-8658 Bábonymegyer, Szent István utca 44/A
Tel.: +36 84/527-900
Fax: +36 84/527-901

Böttcher Romania SRL

RO-535600 Odorheiu Secuiesc, str. Budvár nr. 45.
Tel: +40 266 218 125
Fax: +40 266 217 625
E-mail: office.odorheiu@boettcher-systems.com

Böttcher SRB doo Novi Sad

SRB-21000 Novi Sad, Industrijska 3.
Tel.: +381 21/4892-800
Fax: +381 21/4892-805
E-mail: boettcher.srb@boettcher-systems.com

Adatkezelés

Cookie szabályzat

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.