Testre szabva minden folyamatlépéshez

A Böttcher hengerek burkolatait úgy alakítottuk ki, hogy megtartsák keménységüket, méreteiket és rugalmaságukat, függetlenül attól, hogy nedves vagy száraz eljárásban, sav- vagy lúgos környezetben futnak és bármilyen hőmérsékletnek vannak kitéve.

Festékező Sleevek

A Böttcher évtizedek óta több grafikus görgőt gyártott és szállított, mint bármely más hengergyártó. Ez a nyomtatás minden területére vonatkozik, nemcsak a flexó-nyomtatásra. A direkt lézeres gravírozáshoz (Direct Laser Engraving/DLE) a Böttcher textil sleevejei nemcsak a nyomtatási minőség javítását, hanem a készenléti idő csökkenését és a hagyományos rendszereknél sokkal hosszabb élettartamot biztosítanak.

Hőállóság a hosszú élettartamért és konzisztenciáért

  • A gyártási folyamat során több ponton a textil (és a hengerek) magas hőmérsékletnek van kitéve.
  • A gumi jó hőállósága megakadályozza az idő előtti felszíni égést vagy meghibásodást, és stabilizálja a burkolat felületi tulajdonságait.

Mechanikai ellenállás kopás és szakadás ellen

  • Akár behúzó, akár préselő hengerekről van szó, azok nyomásnak és súrlódásnak vannak kitéve a textíliából származó szálak miatt. Kiváló mechanikai tulajdonságok biztosítják, hogy a hengerek felszíne sima és egyenletes maradjon.
  • A jó fizikai ellenállás növeli a hengerek termelőképes élettartamát is.
  • Fontos továbbá, hogy a hengerek kiváló rugalmassági tulajdonságokkal rendelkezzenek, lehetővé téve számukra, hogy lépést tartsanak a mai nagy sebességű eljárásokkal és gépekkel.

Kémiai ellenállás a folyamat során alkalmazott vegyi anyagokkal szemben

  • A textilgyártás vegyi anyagok széles skáláját használják: savas és lúgos oldatok olyan eljárásokhoz, mint a méretezés vagy a mercerizálás, valamint különböző színezékek és festékek a textíliák díszítésére.
  • A hengerek ezeknek a vegyi anyagoknak való kitettségének minden szakaszában a gumit úgy kell kialakítani, hogy ellenálljon minden olyan negatív hatásnak, mint a duzzadás, zsugorodás, idő előtti felkeményedés vagy feltöredezés.
  • A Böttcher a legmodernebb laboratóriumi létesítményekkel rendelkezik a textilgyártási folyamat valamennyi kémiai hatásának szimulálására és annak biztosítására, hogy az ön által kapott hengerek hosszú és produktív élettartamot biztosítsanak.

Böttcher Hungária Zrt.

HU-8658 Bábonymegyer, Szent István utca 44/A
Tel.: +36 84/527-900
Fax: +36 84/527-901

Böttcher Romania SRL

RO-535600 Odorheiu Secuiesc, str. Budvár nr. 45.
Tel: +40 266 218 125
Fax: +40 266 217 625
E-mail: office.odorheiu@boettcher-systems.com

Böttcher SRB doo Novi Sad

SRB-21000 Novi Sad, Industrijska 3.
Tel.: +381 21/4892-800
Fax: +381 21/4892-805
E-mail: boettcher.srb@boettcher-systems.com

Adatkezelés

Cookie szabályzat

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.