Hatékonyabb nyomtatás az íves offset nyomtatásban

Az íves offset nyomóművei és a teljes íves offset nyomtatás folyamata állandó fejlődésen megy keresztül. A nyomdai gépek egyre nagyobbak, gyorsabbak és hatékonyabbak. A nyomtatott termékekre vonatkozó követelmények egyre változatosabbak és egyre nagyobb kihívást jelentenek. Az "értéknövelt nyomtatás" a legfontosabb koncepció. Új formátumok és innovatív hatások új arculatot nyújtanak a nyomtatott termékeknek. Az UV-technológia és a speciális hatású festékek használatával a nyomtatott kép korábban nem látott fényességet és élénkséget biztosít. Az új alapanyagok és bevonatok lehetővé teszik a teljesen új termékek kifejlesztését. Minden innováció ellenére a nyomtatási költségek és a nyomás a hatékonyságon hatalmas méretűek. Mivel a nyomdák tőkeköltségeit egyre rövidebb idő alatt kell behozni a legfontosabb paraméter a beruházások megtérülése.

Ott talál minket, ahol a legnagyobb szüksége van ránk

A festék és a papír találkozásánál találja a Böttchert. Termékeink a nyomtatási folyamat középpontjában állnak. Biztosítják a terméke minőségét és konzisztenciáját nap mint nap. A Böttcher ön mellett áll, amikor a gyakori formátum és anyagváltozások egyre több igényt támasztanak a nyomtatással és a nyomdászokkal szemben. Termékeink segítik önt a készenléti és karbantartási idők csökkentésében. Gyorsabban nyomtathat, kevesebb állási idővel és állandó magas színvonalon.


Nyomóhengerek - hosszú távon működnek a nyomdában

A Böttcher a világ első számú henger-beszállítója. A hengereink eredeti tartozékként megtalálhatók több új íves nyomdagépen, mint bármely más márka hengerei.
Ennek jó oka van: a Böttcher speciális festékező- és nedvesítőhenger alapanyagokat fejlesztett ki minden típusú festékhez a modern íves offset nyomtatásban. UV festékekhez és kettős-nyomtatáshoz a Böttcher speciálisan kialakított gumi alapanyagokat kínál, amelyek megfelelnek a legtöbb új nyomdagép OEM szabványának, kiváló teljesítményük és hosszú élettartamuk miatt. A nedvesítő henger anyagok választékában a Böttcher megoldást kínál mind az alkoholos, alkohol-csökkentett és alkoholmentes nyomtatáshoz. Ezen felül, az UV nyomtatásban használt speciális nedvesítő hengerek is a Böttcher portfólió részei.
Szakemberek egy csoportja folyamatosan új fejlesztéseken dolgozik és olyan hengeranyagokat hoz létre, melyek lépést tartanak a festék- és bevonó piac legújabb fejlesztéseivel. Például egy új Böttcher UV alapanyag tökéletesített stabilitást nyújt, különösen a korszerű UV-festékekkel szembeni ellenállóképessége miatt. Hasonlóképpen kifejlesztettünk egy kifejezetten növényi alapú festékekhez használt alapanyagot is. Összefoglalva, stabilabb nyomtatási folyamatot és hosszabb hengerélettartamot kínálunk a felhasználóknak.

Nyomókendők – magas minőség a magas igények kielégítésére

A gumikendő átviszi a nyomatot a felületre, és rendkívüli hatással van az eredményre. Különösen a felület textúrája, struktúrája és összenyomhatósága határozza meg, hogy a nyomtatott kép a kívánt minőségben jelenjen meg a lapon, függetlenül a futási hossztól és a nyomtatás sebességétől. A BöttcherTop gumikendő sorozatával a Böttcher minden alkalmazási területhez különösen kiegyensúlyozott gumikendőt kínál. A stabil és tartós vázak sokoldalú gumi felületi rétegei megbízható megoldást kínálnak a festékrendszerek és a papírkészletek széles skálájához.

A Böttcher a festékező- és nedvesítőhengerek, kemikáliák és gumikendők tökéletes szinergiáját jelenti. Rendszerkomponensek, amelyeket kifejezetten az Ön igényei szerint fejlesztettek ki az íves offsetben. A Böttcher név képviseli a szakembereket, akik támogatják Önt ott, ahol a leginkább fontos: a nyomdában. Segítünk Önnek azonosítani a problémák okait, hogy hatékony megoldásokat eszközöljön, optimalizálhassa a folyamatokat és nyereségessé tehesse üzleti tevékenységét. Segítünk abban is, hogy meghallgatva az ötleteit és vízióit új és innovatív termékké alakíthassa őket.

Nyomdai kémia hozzáadott értékkel

Ha a hengerek képezik a nyomtatási folyamat szívét, akkor a mosó oldatok – festékkel együtt – annak éltető elemei. Minden nedvesítő rendszerhez, papír- és nyomdafesték minőségéhez a Böttcher számos adalékanyagot fejlesztett ki, amelyek technikailag és gazdaságilag is optimális eredményeket hoznak. A BöttcherFount termékek gazdaságosak és konzisztensek, és stabilizálják a nyomtatási folyamatot, meggátolják az anyagok felhalmozódását a hengereken és gumikendőkön. A Böttcher a világ egyik vezető gyártója olyan lemosó- és karbantartási termékeknek, amelyeket a gumikendők és hengerek tisztításához használnak, ezek az automata lemosók minden típusának egyedi igényeihez alkalmazkodnak. Az oldószeres szűrés területén a Böttcher a legtapasztaltabb.

Böttcher Hungária Zrt.

HU-8658 Bábonymegyer, Szent István utca 44/A
Tel.: +36 84/527-900
Fax: +36 84/527-901

Böttcher Romania SRL

RO-535600 Odorheiu Secuiesc, str. Budvár nr. 45.
Tel: +40 266 218 125
Fax: +40 266 217 625
E-mail: office.odorheiu@boettcher-systems.com

Böttcher SRB doo Novi Sad

SRB-21000 Novi Sad, Industrijska 3.
Tel.: +381 21/4892-800
Fax: +381 21/4892-805
E-mail: boettcher.srb@boettcher-systems.com

Adatkezelés

Cookie szabályzat

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.