TechGrip®-Gumikorlát

Biztonsági, szerviz és tervezési szempontok határozzák meg a Böttcher TechGrip®-gumikorlát profilját, és követelik meg az optimális minőséget. A mozgólépcsőkben és a mozgójárdákban a rugalmas végtelenített profil szalag, amely szinkronban mozog a lépcsőkkel vagy a lemezszalaggal, biztosítja a személyszállítást.


Minőség

A TechGrip®-gumikorlát ellenáll az öregedésnek és az ózonnak. A gumi felülete ragyog, és ez a ragyogás tartós köszönhetően annak az elasztomer kombinációnak, amely az ISO-9001-es tanúsítvánnyal rendelkező keverőüzemből származik, reprodukálható minőségben. Új szálkonstrukció garantálja a hosszirányú rugalmasság optimális kialakítását, amely kiváló formabiztonságot és C-keresztmetszetű merevséget eredményez. További pluszpontnak számít az energiatakarékos, alacsony belső dinamikus hőtermelés, az újratervezett ajkak, melyek mentesek minden külső szövéstől, és mint oldalirányú funkció a gumimentes csúszócsapágy.

  • A kiváló egyenes-vonalú kapaszkodópálya és a folyamatos hurokcsatlakozás teszik teljessé az összeképet
  • Funkcionális, biztonságos és vizuálisan is vonzó kivitel

Szállítási idő

A mozgólépcső ipar másik előnye, hogy az „online termelési rendszer” által elért rövid termelési idő rugalmas, megbízható választ ad az ügyfelek igényeire szállítási határidő terén.

Termelés

A TechGrip®-gumikorlát gyártása a Böttcher által kifejlesztett gyártási eljárással készül, közbenső szállítási vagy tárolási fázis nélkül. A modern hálózati vezérlőegységek használata minimálisra csökkenti az egyéni beavatkozást a folyamatba. Biztosított a nagyfokú reprodukálhatóság és nulla hibaorientáció.

Böttcher Hungária Zrt.

HU-8658 Bábonymegyer, Szent István utca 44/A
Tel.: +36 84/527-900
Fax: +36 84/527-901

Böttcher Romania SRL

RO-535600 Odorheiu Secuiesc, str. Budvár nr. 45.
Tel: +40 266 218 125
Fax: +40 266 217 625
E-mail: office.odorheiu@boettcher-systems.com

Böttcher SRB doo Novi Sad

SRB-21000 Novi Sad, Industrijska 3.
Tel.: +381 21/4892-800
Fax: +381 21/4892-805
E-mail: boettcher.srb@boettcher-systems.com

Adatkezelés

Cookie szabályzat

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.